Boerderijwerk en -ontspanning

Elke dag zijn er heel wat klusjes te doen op de boerderij: de dieren moeten eten krijgen, hun slaapplek en hun weide moeten proper gemaakt worden. Ook het materiaal en de opslagplaats hebben regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. In de moestuin en de boomgaard hebben de bloemen en planten verzorging nodig. Onkruid moet gewied worden en het rijpe fruit en de rijpe groenten moeten geoogst worden.   

 

Naast al die klusjes zijn er ook heel wat ontspanningsmogelijkheden hier op de boerderij. De dieren genieten graag van een poetsbeurt of knuffel en vanuit een hangmat of tuinstoel zien de moestuin en de boomgaard er heel relaxerend uit!

 

Ideaal voor personen die een zinvolle (halve)dagbesteding zoeken in een aangename omgeving of voor personen die nood hebben aan een nuttige en ontspannende activiteit die het welbevinden positief beïnvloedt.

 

De inhoud van de activiteit wordt aangepast aan de noden en mogelijkheden van het individu. De duur van de activiteit is afhankelijk van de doelgroep/ het individu en ligt tussen 30 minuten en 8 uur.

 

Tijdens het werken of ontspannen op de boerderij zal er begeleiding voorzien zijn die de activiteit mee opstart en regelmatig opvolgt.
Voor sommige doelgroepen, individuen is eigen begeleiding gewenst. Dit kan de professionele begeleider zijn alsook het eigen gezin.

De prijs hangt af van de activiteit en de duur.  Voor meer informatie of een offerte op maat contacteer vzw LouTieJu.

Contacteer ons!

Jaarrapport 2019

Algemene voorwaarden