Trailen door de mooiste Bosland natuurgebieden tijdens een tocht van 50, 75 of 100km. Ook het LouTieJu trailteam gaat de uitdaging dit jaar aan! Ze doet dit om geld in te zamelen voor de vzw. Steun hen in hun tocht en sponsor hen en steun vzw LouTieJu!

Vrijdag 23 september om 19u vertrekt het eerste LouTieJu team voor de trail van 100km. Het team voor de 75km vertrekt een aantal uur later op de avond en zaterdag 24 september vertrekt het laatste team voor de trail van 50km.

Dit jaar koos Boslandtrail vzw LouTieJu als één van de vijf goede doelen die ze steunt. LouTieJu kan hierdoor rekenen op een financiële steun van €500. Verder neemt Boslandtrail ons op in haar communicatie en mogen we een stand van LouTieJu bemannen op de weide van Boslandtrail en dit op 24 september vanaf .... uur (nog te bevestigen). Breng ons zeker een bezoekje!!

Wens je een fiscaal attest voor belastingvermindering? Doe een donatie via onze projectrekening bij de Koning Boudewijnstiching. Bedragen vanaf €40 kunnen van dit belastingvoordeel genieten. 

LouTieJu's trailteam

100km

Esther Geboers
Sienke Gielen

75km

Bianca Van Schijndel
Stef Peeters
Wendy Wuytens

50km

Anke Saenen
Karel Engelen
Karolien Vanhulsel
Leen Kaers 
Maarten Peeters

Magda Mrowiec
Martijn Geurts
Pascal Peeters
Stijn vander Mierde