naar


Steun onze fietsers

Registreer hier jouw gift. Laat je gegevens achter zodat we je in februari 2025 een fiscaal attest kunnen toesturen. (Wens je geen fiscaal attest, dan dien je jouw gift niet te registreren)

Maak de gift over via overschrijving op rekening van vzw LouTieJu:  BE06 7350 5303 3322

Alvast heel erg bedankt voor jouw steun!

Fiscaal attest voor gift vanaf €40. Je rijksregisternummer of ondernemingsnummer is noodzakelijk voor de opmaak van het fiscale attest die vanaf dit jaar digitaal doorgegeven moeten worden aan FOD Financiën.

Een fietstocht in het bijzonder voor alle jonge kankerpatiëntjes. Zij leveren een zwaar gevecht. Met deze uitdaging brengen we dit hopelijk nog eens onder de aandacht. 

Ikzelf, mama van Ties, ga deze fietstocht rijden met een gewone fiets (wel 7 versnellingen, maar geen e-bike, ook geen crossbike of koersfiets), Een gewone fiets omdat kinderen met kanker het ook moeten doen met de behandelingsmogelijkheden met jammer genoeg veel bijwerkingen (chemo's of bestralingen) die voor handen zijn. 

Op 28 juni 2024 brengen we bij Villa Rozerood presentjes voor de kindjes en hopelijk ook centjes.


Om middernacht zaterdag 29 juni 2024 zullen we op onze fiets springen om de tocht van ongeveer 245km aan te vatten.

We fietsen in één trek (met bevoorradingspauzes) omdat kankerpatiëntjes ook niet de mogelijkheid hebben om even op adem te komen. Ze krijgen chemo of worden bestraald of ze er zin in hebben of niet. 

zaterdag, 29 juni 2024
vertrek 0u00

routelink: https://www.nodemapp.com/bike/route/yzxm51
routecode: yzxm51