Verbindingssessies

Zin om je persoonlijke en sociale vaardigheden een boost te geven?
Drie sessies waar inzichten worden gegeven en ermee aan de slag wordt gegaan. Waarin je leert verbinding maken met jezelf, je verlangens, je energie, je gevoelens om vandaaruit verbinding te kunnen maken met anderen. Zo kan je lastige situaties bespreken en ongemakkelijke gevoelens uitdrukken.

Interactieve sessies waarbij je inzichten krijgt die je meteen kan oefenen in 1 op 1 gesprekken. Tijdens deze gesprekken krijg je gelijk persoonlijke feedback en kan je groeien in de ontwikkeling van je vaardigheden.
Begeleid door: Hans Mennes en An Dumoulin, coaches en trainers in waarderend coachen

Sessie 1: Energiemanagement - 22/08/2021 (10u - 13u)
In deze sessie leren we wat je kan doen om je veilig te voelen in een groep. Verder wordt het begrip energiemanagement toegelicht en krijg je inzicht in het managen van je eigen energie. Waar zitten je energiepakkers en -gevers en hoe kan je jouw dagdagelijkse bezigheden hierop afstemmen?

Sessie 2: Toelaten van gevoelens - 12/09/2021 (10u - 13u)
Het leven bestaat uit een rollercoaster van emoties: blijheid, euforie, boosheid, verdriet, … . Tijdens deze sessie leer je zowel fijne als lastige gevoelens toe te laten. Dit toelaten is de eerste en belangrijkste stap in het omgaan met gevoelens en draagt bij tot het echt aanvaarden van wat er is en niet is.

Sessie 3: Samen groeien - 03/10/2021 (10u - 13u)
In deze sessie leren we hoe je relaties (koppel, (groot)ouder/kind, vrienden, …) levendig en boeiend kan houden. Het is belangrijk om binnen een relatie gevoelens en verwachtingen uit te kunnen en durven spreken, elkaar uit te dagen en te steunen. In deze sessie bekijken we op welke manier je best feedback geeft, en hoe je feedback ontvangt. Ook leren we je om elkaar uit te dagen, aan elkaars vel te zitten zodat je relatie verder kan ontwikkelen en groeien.

Voor duo’s en/of koppels die (terug) verbinding zoeken met zichzelf en elkaar.

Maximaal 7 duo's/koppels. Opvang voor kinderen wordt voorzien alsook hapje en drankje.

€ 150 per duo voor het volledige programma
(€25 per persoon per sessie).

Schrijf je hier in!

Betaling per sessie mogelijk.
Indien door omstandigheden deelname aan een sessie niet mogelijk is, contacteer ons via loutieju@gmail.com of op het nummer 0477 33 19 77 i.v.m. de annulering.

Meer informatie:

​Betaalmogelijkheden: vooraf met overschrijving.