Inschrijvingsformulier
LouTieJu fietst

LouTieJu fietst is een fietstocht van ongeveer 244km om de vzw te steunen en om de strijd van kinderen met kanker onder de aandacht te brengen.

Tijdens de tocht zijn er geen bevoorradingsposten voorzien, maar wel stopplaatsen die zoveel mogelijk bij eetgelegenheden voorzien zijn. Zodra deze definitief zijn, verschijnen ze op onze site.

Je kan helemaal mee in De Panne vertrekken (eigen vervoer tot daar voorzien of carpoolen), ons tegemoet fietsen of inspringen bij één van onze stops. Hierover word je nog gecontacteerd zodat we kunnen uitkijken naar medefietsers!

De groep die om middernacht vertrekt, zal ongeveer 17km/u rijden omwille van de 'gewone' fiets waarmee één van de leden fietst (dit gaat niet zo snel!)

We eindigen bij de Keiheuvel in Balen (iets verder dan LouTieJu) omdat er daar een voldoende ruime parking is en er in de speeltuin zelf ook de mogelijkheid is om nog iets te drinken

Laat je sponsoren en help mee centjes en presentjes te scoren voor Villa Rozerood en LouTieJu --> hiervoor volgt later meer!LouTieJu neemt zo snel als mogelijk contact met je op via het opgegeven telefoonnummer of emailadres om de paardenknuffel(s) in te plannen.